Bezbednosno obaveštenje za vlasnike pojedinih FOX radijatora – Foxelectronics Bezbednosno obaveštenje za vlasnike pojedinih FOX radijatora – Foxelectronics

Bezbednosno obaveštenje za vlasnike pojedinih FOX radijatora

Januar 2018.

U želji da osigura najviši stepen bezbednosti kompanija Vimport obaveštava svoje cenjene kupce i vlasnike FOX uljanih radijatora o sledećem:
Naknadnom kontrolom uređaja uljanih radijatora oznake FOX OH-11V, FOX OH-13V i FOX OH-15V utvrđeno je postojanje tehničke greške koja može biti uzrok kvara i neispravnog funkcionisanja navedenih uređaja.

U ovim modelima, pod izvesnim okolnostima, može doći do greške u jednoj komponenti aparata, što kao posledicu može imati izazivanje opasnog kvara.Molimo sve vlasnike uljanih radijatora oznake FOX OH-11V, FOX OH-13V i FOX OH-15V koji su uređaje kupili posle 13.10.2017. u bilo kom maloprodajnom objektu u Srbiji – da uređaje vrate u isti maloprodajni objekat u kojem je izvršena kupovina posle navedenog datuma.

Napominjemo da uređaji sa potencijalnom greškom jesu isključivo FOX uljani radijatori modeli: OH-11V, OH-13V, OH-15V kupljeni posle 13.10.2017. Proverom fiskalnog računa lako ćete utvrditi da li Vaš uređaj treba da vratite u maloprodajni objekat gde ste obavili kupovinu. Kupci imaju pravo na povraćaj plaćenog novca ili zamenu za drugi uređaj. Mogućnost kvara je veoma mala, ali kao vrlo odgovorna kompanija u želji da spečimo nastanak bilo kakve štete ili povrede želimo da obavestimo sve potrošače i preventivno umanjimo eventualne probleme i kvarove te obezbedimo sigurnost svih korisnika FOX aparata. Obaveštenje se ne odnosi na bilo koje druge uređaje osim navedenih. Za eventualne dodatne informacije možete nas kontaktirati. Kompanija Vimport se još jednom izvinjava svim kupcima zbog eventualnih neprijatnosti i ujedno se zahvaljujemo na razumevanju.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial