VELIKA FOX NAGRADNA IGRA “I SLIKA I PRILIKA” – Foxelectronics VELIKA FOX NAGRADNA IGRA “I SLIKA I PRILIKA” – Foxelectronics

VELIKA FOX NAGRADNA IGRA “I SLIKA I PRILIKA”

Decembar 2017.

Dragi FOX-ovci,

Imamo uzbudljive vesti!

Pripremili smo VELIKU NAGRADNU IGRU “FOX TELEVIZORI – I SLIKA I PRILIKA” za buduće ponosne vlasnike FOX televizora!

Svako punoletno lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koje u periodu od 06.12.2017. do 04.01.2018., kupi bilo koji FOX LED televizor, ima mogućnost da osvoji vrednu nagradu: automobil FIAT 500L, zimovanje na Zlatiboru, moćni FOX TV od 65″ sa Android OS, i još mnogo FOX LED televizora.

Svrha priređivanja naše NAGRADNE IGRE je podizanje svesti građana o robnoj marki FOX kao domaćem, srpskom brendu, kao i promocija drugih proizvoda i usluga kroz nagrade, a koje se proizvode u Srbiji uz isticanje da se u Srbiji proizvode kvalitetni uređaji, kao i da se može dobiti izuzetno kvalitetna usluga.

Ono što je potrebno da uradite da biste učestvovali jeste da u periodu trajanja nagradne igre kupite bilo koji FOX LED televizor, čitko popunite kupon koji dobijate prilikom kupovine, isečete serijski broj kupljenog uređaja sa kutije, a onda sve to sa kopijom fiskalnog računa pošaljete na adresu:

Vimport d.o.o. Beograd

Autoput za Zagreb br.20

11080 Zemun

Sa naznakom za nagradnu igru “I slika i prilika”.

Dobitnici nagrada biće određeni izvlačenjem koje će biti održano dana 04.01.2018. godine.

Na našem sajtu u rubrici PRODAJNA MESTA možete pogledati gde možete kupiti vaš novi FOX LED TV.

Kompletna Pravila nagradne igre u robi i uslugama  “I slika i prilika” pogledajte ovde.

Na pravila nagradne igre u robi I uslugama “I slika i prilika” saglasnost je dalo Ministarstvo finansija Republike Srbije, dokument možete pogledati na sledećem linku.

* Napomena: 

Obaveštavamo potrošače da se trgovinski lanac Metro Cash &Carry neće nalaziti na listi maloprodajnih objekata u kojima možete kupovinom naših televizora učestvovati u nagradnoj igri “I SLIKA I PRILIKA” u periodu od 06.12.2017. do 04.01.2018. godine, a u skladu sa odlukom rukovodstva trgovinskog lanca Metro Cash &Carry da zbog svoje unutrašnje organizacione strukture i politike poslovanja neće uzteti učešće u navedenoj nagradnoj igri.

Srećno!!!

FOX electronics tim  


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial